top of page

MØTE- OG KONFERANSEBOOST

FOREDRAG SOM UNDERHOLDER, BEVISSTGJØR OG INSPIRERER.

Et foredrag skal aldri kunne forveksles med et møte…

Uansett hva som formidles, må derfor det være underholdene.

Samtidig – men uten at det går utover underholdningsverdien – mener vi du også bør stille krav til varig kunnskap og inspirasjon. 

Gjennom blant annet en leken og humoristisk tilnærming, visuelle go’biter og morsomme eksempler og øvelser, får du verdifulle tips og råd som du enkelt kan implementere i en travel hverdag.  Etterpå vil du uten tvil tenke annerledes om hvor du er, hvor du ønsker å være, og hvordan du best når dine mål.

Velg mellom temaer som motivasjon, prestasjon,  helse og overskudd, ledelse, teambuilding, ekspedisjoner og eventyr. Alle vil garantert gi deg og dere en kjærkommen boost.

 

Her har du fire av våre mest populære foredrag. 

Ta kontakt, så finner vi sammen  frem til det som gir deg og dine det beste utbyttet.

FORUTSETNINGEN FOR Å LYKKES – I STUDIER, PÅ JOBB OG FRITID

image.png
image.png

Vi har alle mål og drømmer, små eller store, knyttet til studier, arbeidsliv eller privatliv.

Men hva kan du gjøre for å nå dem? For hverdagen er tøff og utfordrende, med mye både å tenke og holde orden på.

Nettopp derfor er det så viktig at vi husker å ta vare på oss selv.

 

Det er utallige metoder og triks som lover suksess. Slike verktøy kan være nyttige, men de utgjør bare en del av ligningen.

Veien til dine mål og drømmer starter først og fremst med  - deg selv.

 

I dette lettbente og spennende foredraget tar Ola deg blant annet med på ekspedisjonen der hans sønn ble verdens yngste til å krysse Grønland på ski, og gir sine tanker om hva som er viktig for å få folk til å fungere optimalt – enten det er på en ekspedisjon eller «i hverdagen».

 

Med humor, flotte bilder og morsomme eksempler og historier, får du verdifulle tips og råd om forutsetningen for å lykkes. Underveis og etterpå vil du garantert tenke annerledes om hvor du er, hvor du ønsker å være, og hvordan du kommer dit.

 

Velkommen til en «ekspedisjon» der du blir hovedpersonen.

PRIS FRA KR.15.000,-

DET VIKTIGE MENTALE OVERSKUDDET

image.png
image.png

Livet er en utfordring.

 

Hver dag bringer nye oppgaver, forpliktelser, bekymringer og ansvar som kan føles overveldende. Vi er alltid på farten, vi føler stress. Denne hektiske livsstilen er ofte mer slitsom enn vi innrømmer for oss selv. Det får fort konsekvenser for både trivsel, helse og overskudd.

 

Mental helse er derfor viktigere enn noen gang før.

Men hva kan du selv gjøre for ikke havne feil?

 

Er du bevisst på hvilke (også skjulte) signaler kroppen gir deg? Hvilke enkle valg du kan ta for å styrke deg selv? Og hvordan du kan øke sjansene for å lykkes med positive endringer?

 

Klarer du å bevege deg bare litt i riktig retning, vil du oppleve blant annet økt energi og bedre humør som ikke bare du vil nyte godt av, men også familie, venner, kollegaer og alle andre rundt deg.

 

 

I dette hyggelige, underholdende og bevisstgjørende foredraget får du alt fra innsikt og forståelse til gode tips og råd du kan ta i bruk med det samme. Om du vil, da:)

 

 

Bli med på veien mot økt mental motstandskraft, overskudd og livsglede.

PRIS FRA KR.15.000,-

NØKKELEN  FOR Å
LYKKES SOM TEAM

image.png
image.png

Vi er alle avhengige av godt teamarbeid. Enten det gjelder studier, jobb, familie eller fritid.

Få ting er mer givende og inspirerende enn å jobbe i et velfungerende team. Dessverre er det å være i et dysfunksjonelt team det motsatte - det tapper energi, reduserer effektivitet og gir dårlige resultater.

 

 

Hva skal til for å få et godt teamarbeid?

Fra valg av deltakere, ansvarsfordeling og målstyring, til konflikthåndtering, respekt og kommunikasjon?  Og er du bevisst på din rolle og hvilket ansvar du har for at teamet lykkes?

 

I dette underholdende foredraget tar vi deg blant annet med på en spennende reise for å fortelle hva som er viktig for å få et team til å fungere optimalt – enten det er på en ekspedisjon eller «i hverdagen».

 

Gjennom flotte bilder og engasjerende eksempler og historier, får du verdifulle tips og råd for å styrke teamarbeidet, til glede for den enkelte, teamet og bedriften.

 

Velkomment til jakten på sterke, velfungerende team.

PRIS FRA KR.15.000,-

LIVET ER EN EKSPEDISJON
– NÅ MÅLENE DINE DU OGSÅ

image.png
image.png

Ja, livet ditt er som en ekspedisjon.

 

Det går (forhåpentligvis) over lang tid, det er tidvis tøft, du føler på optimisme og pessimisme, opplever medgang men dessverre også motgang, du når noen mål men mislykkes med andre, du blir satt på uforutsette prøvelser, og du må samarbeide og forholde deg til andre mennesker enten du vil eller ikke. 

Målet og håpet er uansett at du sitter igjen med fantastiske opplevelser og gode minner.

 

I dette foredraget får Ola med seg sin bror Lars Ebbesen, en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike pol- og fjellfarere.

Med fantastiske bilder og film, og med stor innlevelse tar vi deg med til blant annet Sydpolen, Nordpolen, Mount Everest, Kilimanjaro, Grønland og Svalbard, og du får du vite hva som kreves for å få en ekspedisjon vel i havn.

For blant annet innstilling, forberedelser, tankesett, prioriteringer samt alle valgene du tar - eller ikke tar - har betydning for hvordan akkurat din (livs)reise blir.

 

Du er garantert både læring, latter og inspirasjon – og både før, underveis og etterpå vil du tenke på hvor du er, hvor du vil, hvordan du skal komme dit. Og, ikke minst, at du klarerer det!

 

Velkommen til en eventyrlig reise som gir deg retning fremover.

PRIS FRA KR.25.000,-

NOEN VIKTIGE P.S.

P.S.1

Som en liten oppvarming til våre foredrag/workshops gir vi både deg og deltakerne denne helt spesielle gule lappen - som høyst sannsynlig vil endre livet ditt til det bedre.

Vær så god!

image.png

Hvorfor og hvordan? 

Det er bare én måte å finne ut det på…

P.S.2

For å styrke effekten og læringen, kan vi også levere en teaser/invitasjon i forkant av foredraget og en oppsummering i etterkant.

Vi kan, om ønskelig, også bidra med artikler, tips og råd, samt svare på spørsmål.

 

P.S.3

Alle foredragene tilpasses ønsker og behov, og kan også foregå i form av workshops.

Firsthouse.PNG

"Tusen takk for inspirerende og motiverende foredrag. 

 

bottom of page