top of page
Bilde1.png

Lars Ebbesen en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike pol- og fjellfarere, en mye brukt foredragsholder og har blant annet den lettbeinte ekspedisjonspodcasten «Tur og tøys» med Alexander Gamme. Han har en unik erfaring med å lede folk trygt gjennom alt fra utfordringer, farer og motgang til optimisme, forhåpninger og gleder både på Grønland, Syd- og Nordpolen, Kilimanjaro og «alt av høye fjell». I tillegg har han vært med  å organisere så å si alt av store ekspedisjoner i Norge de siste 20 årene, bla annet Børge Ousland og Mike Horns spektakulære kryssing av Nordpolplatået i 2019. 

Med fantastiske bilder og film  fra sine spennende turer rundt om i verden, og med stor innlevelse, forteller Lars om alt som møter en av utfordringer og muligheter, samtidig som han overfører det elegant til hvordan du kan bruke det i din hverdag.

For akkurat som på en tur vil innstilling, tankesett, prioriteringer og alle valg du tar, eller ikke tar, har betydning for hvordan nettopp din (livs)reise blir.

Bilde2.png

Ola Ebbesen har en sjeldent bred og variert bakgrunn: Siviløkonom, tekstforfatter, reklamekonsulent, leder, polfarer, coach, personlig trener, allsidig idrettsutøver, revyartist, foredragsholder, inspirator og strateg - og lang erfaring med å jobbe med både store og små bedrifter.

Olas humørfylte foredrag rundt temaene motivasjon, helse og teambuilding tar utgangspunkt i hans motto:  «Jeg tror på et liv før døden». I det ligger det både inspirasjon, initiativ, glede og gode opplevelser. Men en forutsetning er at du trives, har bra helse og overskudd. Gjennom bilder, øvelser og eksempler viser Ola hvordan selv små, enkle grep i hverdagen kan gi deg store gevinster.

Å være frisk, ha godt humør og god konsentrasjon er sjelden noen ulempe - hverken på jobb eller hjemme. 

Foredrag som underholder, bevisstgjør og motiverer

Et langt korona år har  for de fleste av oss ført til lite sosial omgang med både kollegaer, venner og familie, og ikke minst endrede rutiner og vaner. For mange har det vært en stor utfordring, både fysisk og – ikke minst - mentalt.

Kanskje på tide med en inspirerende og lærerik hverdagsboost?

 

Vi tilpasser våre foredragene/webinarene etter hva dere er ute etter og har mest brukt for. De egner seg like godt til ledersamlinger som til medarbeidere og passer alle typer bransjer.

Tilbakemeldinger fra kunder:

Firsthouse.PNG

"Tusen takk for inspirerende og motiverende foredrag. Sammenhengen mellom mat, mosjon og mental helse og hvordan vi har det, var fascinerende. Det har gjort oss mye mer bevisst på de små, men viktige valgene vi tar i hverdagen."

Per Høiby

gfhfdgfgj.png

"Jeg ble svært positivt overrasket over foredraget. Du klarte på en veldig fin måte å skape interesse og engasjement for et tema som mange kanskje synes de har hørt mye om før. Måten du presenterte det på med humor og glimt i øyet gjorde at de fleste satt igjen med poenger som de husket etter foredraget. Ikke minst var våre gjester tydelig imponert over budskapet ditt. På sightseeing i Trondheim dagen etter plukket de frem elementer fra foredraget ditt og snakket engasjert om innholdet. Så dette var virkelig en innertier!"

 

Geir Nesset

Nortime.PNG

"Det var en inspirerende tankevekker av et foredrag. Morsomt, lærerikt og som garantert øker sjansen for at man lykkes - ikke bare med sine «nyttårsforsetter», men også med andre sider av livet."

 

Johan Walter

last ned.png

"Tusen takk for skikkelig bra Grønlands-foredrag!  Du fikk 4,9 på en skala fra 1 til 5 fra 80 tilhørere! Takk for at du tok deg tid til å gi oss et dytt i riktig retning og dele kunnskap og lærdom fra fantastisk spennende tur(er)!"

 

Anne Cathrine Strande Straube

Og i tillegg, hva med en morsom og sosial aktivitet, der dere ved hjelp av gode hverdagsvalg beveger dere sammen mot et felles mål. Hva med å krysse Grønland digitalt i Nansens fotspor? Gå Norge på langs? Bestige Afrikas perle Kilimanjaro, nå toppen av  verdens høyeste fjell Mount Everest, traske langs Middelhavets kyst eller besøke Europeiske storbyer?

Alle er morsomme, motiverende og passer uansett hvor stor eller liten bedriften er, og er uavhengig av medarbeidernes kjønn, alder, fysiske form og arbeidsoppgaver.

Uansett hva dere velger kan vi love gode opplevelser, stort engasjement, bevisstgjøring og læring om hvordan dagene dine kan bli bedre. LES MER OM AKTIVITETSKAMPANJENE HER.

bottom of page