top of page

REFERANSER

LES HVA NOEN AV VÅRE KUNDER SIER

image.png

For oss i Great Place to Work – som til daglig arbeider med å gjøre virksomheters kultur og ledelse til deres fremste konkurransefortrinn – var foredraget til Ola en viktig og betimelig tankevekker.

 

Vi bruker for lite tid og oppmerksomhet på det viktigste – skape betingelsene for å prestere på høyt nivå. Enten det gjelder kultur for samhandling eller det gjelder den enkelte medarbeiders

fysiske og mentale overskudd.

 

Ola´s vinklinger, fremføring og eksempler gjorde budskapet konkret og tydelig, og hans bruk av humor og gjenkjennelighet skapte stor interesse og sterkt engasjement. Vi er blitt pushet til å rette mer oppmerksomhet på den enkelte medarbeiders ulike behov for å holde et godt «energinivå»

– takk for hjelpen, Ola.


Tron Kleivane

gfhfdgfgj.png

"Jeg ble svært positivt overrasket over foredraget. Du klarte på en veldig fin måte å skape interesse og engasjement for et tema som mange kanskje synes de har hørt mye om før. Måten du presenterte det på med humor og glimt i øyet gjorde at de fleste satt igjen med poenger som de husket etter foredraget.

Ikke minst var våre gjester tydelig imponert over budskapet ditt. På sightseeing i Trondheim dagen etter plukket de frem elementer fra foredraget ditt og snakket engasjert om innholdet. Så dette var virkelig en innertier!"
 
 
Geir Nesset
 

Firsthouse.PNG

"Tusen takk for inspirerende og motiverende foredrag.
Sammenhengen mellom mat, mosjon og mental helse og hvordan vi har det, var fascinerende.
Det har gjort oss mye mer bevisst på de små, men viktige valgene vi tar i hverdagen."


Per Høiby

last ned.png

"Tusen takk for skikkelig bra Grønlands-foredrag! 

Du fikk 4,9 på en skala fra 1 til 5 fra 80 tilhørere!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss et dytt i riktig retning og dele kunnskap og lærdom fra

fantastisk spennende tur(er)!"


Anne Cathrine Staube Strande

image.png

Inför sommarsäsong på Fyri Resort 2022 (en del av ESS Group och finns i Sverige, Danmark och i Norge) så höll vi på Fyri en teambuilding dag med gamla och nya medarbetare. Målet med dagen var både onboarding för nya medarbetare, information om vad som händer framåt på Fyri och inom koncern men även teambuilding.

Vi hade turen att ha Ola på plats som höll en föreläsning som var både underhållande och lärorik. Han lyckades genom sin erfarenhet både inom näringslivet men framförallt genom hans expeditioner lyfta och synligöra utmaningarna ett team kan stå inför – detta kopplade han till oss på Fyri som nystartade destination. Vilket var fantastiskt!

Ola bjöd på energi, inspiration och humor – han kom med tips/råd som alla kunde ta med sig i vardagen och i arbetslivet. Alla älskade ditt foredrag og även hänvisar stadigt til Fyri Expedition – superkul respons!

Evaluering från teamet efter denna dagen var:
«I think Ola was superinspiring to all of us, we need this dose of reality sometimes». «It was supernice». «Very good. Nice story which was easy to transfer to everyday use on”. “Would love to get more practical tips and more knowledge.” “It was great!”

Föreläsningen skapade verkligen mervärde och engagmenag för alla som deltog!


Alice Pålsson

Topdesk.PNG

"Alle var superfornøyde med timene med deg. Tilnærmingen din til teambuilding, planlegging, ansvar, delmål og vurderinger underveis med ekspedisjonen som bakgrunn, vakte stor begeistring :)"


Allan Spellman/Janne Holmoe

image.png

Vi brukte Ola til et foredrag på 1,5 time for ansatte på The Well. Ola gjennomførte foredraget på engelsk til stor glede for alle som deltok. Jeg har tidligere vært på ett foredrag hvor det var på norsk, men alle «punchlines» og gode poeng fungerte også veldig godt på engelsk.
Anbefales på det sterkeste der man ønsker å gi noen refleksjoner om både motivasjon, kosthold,

verdier og drivkraft.

Kim Ragnarson

Nortime.PNG

"Det var en inspirerende tankevekker av et foredrag.
Morsomt, lærerikt og som garantert øker sjansen for at man lykkes - ikke bare med sine «nyttårsforsetter»,
men også med andre sider av livet."


Johan Walter

"Fantastisk foredrag! 1000 takk for inspirasjon -  og konkrete, praktiske tips.
Direkte, enkelt og engasjerende!
Ansatte

last ned.png
Kirkevold.PNG

"På en enkel, lettfattelig og underholdene måte gir Ola oss kunnskap, motivasjon og troen på at vi faktisk kan få til de endringene vi ønsker, og bli den beste utgaven av oss selv.".


Ingebrigt Breistøl

bottom of page