top of page

Ola Ebbesen

image.png

Ola Ebbesen har en sjeldent bred og variert bakgrunn: Siviløkonom, tekstforfatter, reklamekonsulent, leder, gründer, polfarer, personlig trener, allsidig idrettsutøver, kulturbygger, sponsorutvikler, revyartist, foredragsholder, inspirator og strateg – og har lang erfaring med å jobbe med både store og små bedrifter, utøvere og forbund.

Han har blant annet initiert, utviklet og driftet BAMAs eget trivsels- og helsekonsept, samt utarbeidet NFF og BAMAS konsept Eat Move Sleep.

Lars Ebbesen

image.png

Lars Ebbesen en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike pol- og fjellfarere, en mye brukt foredragsholder og har blant annet den lettbeinte ekspedisjonspodcasten «Tur og tøys» med Alexander Gamme. Han har en unik erfaring med å lede folk trygt gjennom alt fra utfordringer, farer og motgang til optimisme, forhåpninger og gleder både på Grønland, Syd- og Nordpolen, Kilimanjaro og «alt av høye fjell». I tillegg har han vært med å organisere så å si alt av store ekspedisjoner i Norge de siste 20 årene,  og kalles derfor bare "The Guidefather":)

Ved behov benytter vi spesialplukkede fagfolk, som blant annet psykologer, ernæringsfysiologer og fysioterapeuter/trenere

Fagfolk

image.png
Firsthouse.PNG

"Tusen takk for inspirerende og motiverende foredrag. 

 

bottom of page